Khloe Kardashian peri yhden piirteen äidiltään – näyttää vuosi vuodelta enemmän Kris Jenneriltä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realitytähti ja bisnesnainen Khloe Kardashian on huomannut vuosien saatossa, että vanhetessaan hän on alkanut näyttämään yhä enemmän äidiltään. Aiemmin nainen koki äidiltä perityistä kasvojenpiirteistä epävarmuutta, mutta nykyään hän on oppinut iloitsemaan niistä.

Khloe Kardashian on People-sivuston mukaan kertonut olevansa nuorena epävarma hänen pyöreistä poskistaan, jotka ovat samanlaiset kuin äidillä Kris Jennerillä. Kardashianin mukaan hänen poskensa ovat ikään kuin pallot silmien alla aina kun hän hymyilee. Hymyillessään 36-vuotias kaunotar uskookin näyttävänsä eniten äidiltään.

Samankaltaiset kasvonpiirteet ovat mahdollistaneet myös sen, että tähti on onnistunut jekuttamaan äitiään ja paparazzeja useamman kerran naamioitumalla Kris Jenneriksi. Khloe Kardashian on myös julkaissut sosiaalisessa mediassa kuvia pukuleikeistä, joissa hän esittää äitiään.