Courtney Stodden syyttää Chrissy Teigeniä kiusaamisesta – ei sure Chrissyn poistumista Twitteristä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Malli ja ruokakirjailija Chrissy Teigen oli pitkään yksi Twitterin seuratuimmista julkisuuden henkilöistä. Teigenillä oli Twitterissä yli 13,4 miljoonaa seuraajaa, mutta nainen päätti viikko sitten poistaa koko tilinsä. Syyksi hän antoi sen, että Twitteristä oli tullut liian negatiivinen paikka hänelle.

Aikoinaan yli kolme vuosikymmentä vanhemman näyttelijä Doug Hutchisonin kanssa avioitunut Courtney Stodden oli yksi niistä henkilöistä, jotka joutuivat jatkuvasti Chrissy Teigenin ivallisten twiittien kohteeksi. Sen vuoksi Stoddenista tuntuukin, että Chrissy Teigen on tekopyhä poistuessaan Twitteristä sen vuoksi, että häntä kiusataan.

Courtney Stodden ei ole surullinen Teigenin poistumisesta vaan pikemminkin päin vastoin. Stoddenin tukena olevat seuraajat ovat olleet tähden kanssa samaa mieltä siitä, että Chrissy Teigen loi oman Twitter-menestyksensä kiusaamalla ja pilkkaamalla muita julkkiksia twiiteissään, minkä vuoksi heiltä ei ole riittänyt sympatiaa Chrissy Teigeniä kohtaan.