Jason Derulo ja Jena Frumes paljastivat ilouutisen – odottavat esikoistaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti Jason Derulo ja hänen pitkäaikainen tyttöystävänsä Jena Frumes ilmoittivat sosiaalisessa mediassa, että he odottavat perheenlisäystä. Pariskunta julkaisi näyttäviä Bahamalla otettuja kuvia ja videoita, joissa nähdään miten Jena Frumesin vatsa on jo selvästi pyöristynyt.

YouTube-tähti Jena Frumes on piilotellut raskautta kuukausia ja julkaissut itsestään aiemmin otettuja näyttäviä bikinikuvia, joissa naisen vartalo on edelleen vanhoissa mitoissaan. Raskausilmoituksessa Frumesilla on yllään tiukka mekko, joka paljastaa, että pariskunta on odotuksessaan edennyt jo melko pitkälle.

Jason Derulo on yhdysvaltalainen laulaja, näyttelijä ja tanssija, joka tunnetaan ympäri maailmaa useista menestyksekkäistä hiteistä. Miehen suurimpia hittejä ovat viime vuosien aikoina olleet Take You Dancing ja Savage Love -nimiset kappaleet, joista jälkimmäisellä on yli 712 miljoonaa kuuntelua Spotifyssa.