Kim Kardashian paljasti mitä aamutakkinsa alta löytyi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realitytähti Kim Kardashian on viime aikoina ollut median valokeilassa sen vuoksi, että hänen avioliittonsa räppäri Kanye Westin kanssa on päättymässä. 40-vuotias Kim Kardashian on hakenut eroa miehestään, mutta ei ole halunnut vielä toistaiseksi kommentoida suurta uutista lehdistölle.

Sen sijaan Kim Kardashian on esitellyt viime aikoina entistä enemmän vartaloaan sosiaalisessa mediassa. Tähti julkaisi jälleen itsestään näyttävän kuvasarjan, jossa hän esitteli aamutakkinsa sisältöä ja paljasti miten upeassa kunnossa hän tällä hetkellä on.

Kim Kardashian aloitti vuoden alussa siskonsa Khloen kanssa kuntokuurin, jonka puitteissa naiset treenasivat kaksi kertaa päivässä ja söivät kasvispitoisen ruokasuunnitelman mukaan. Tulokset puhuvat puolestaan, koska Kim Kardashian näyttää uusista kuvistaan päätellen olevansa elämänsä parhaassa kunnossa juuri nyt.