Kirurgi asensi Sharon Stonelle salaa suuremmat silikonirinnat

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Pitkän uran Hollywoodissa tehnyt näyttelijä Sharon Stone julkaisi taannoin elämänkertakirjansa The Beauty of Living. Siinä tähti puhuu avoimesti niin omasta urastaan ja Hollywoodin varjopuolista yleisemmin. Yksi niistä liittyy plastiikkakirurgilla vierailuun, jossa lääkäri päättyi muokkaamaan hänen kehoaan ilman lupaa.

Sharon Stonelta poistettiin vuonna 2001 hyvälaatuinen kasvain, minkä seurauksena hän vieraili plastiikkakirurgilla rinnankorjausleikkauksessa. Näyttelijä kertoo lääkärin antaneen hänelle suurikokoiset rintailmplantit kysymättä etukäteen lupaa. Tähden kysyessä syytä rintojen koon muokkaamiseen, oli lääkäri vain vastannut hänen näyttävän paremmalta isommilla rinnoilla.

– Kun siteet otettiin pois, huomasin rintojeni kasvaneen kuppikoon verran. Lääkäri sanoi niiden sopivan paremmin lantioideni kokoon. Hän oli muuttanut vartaloani minun tietämättä ja ilman lupaani, Sharon Stone paljastaa The Times -lehden mukaan.

63-vuotias Sharon Stone tunnetaan muun muassa rooleistaan elokuvissa Basic Instinct, Casino ja Total Recall – unohda tai kuole. Viime vuosina hänet on nähty esimerkiksi Netflixin Ratched-sarjassa ja The Disaster Artist -elokuvassa.