Näin sisäreidet saavat kyytiä – Victoria’s Secret -mallit näyttävät esimerkkiä

Fitness Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Sisäreisien treenaamisesta tuli trendikästä vuosia sitten kun sosiaalisessa mediassa naisten reisien väliin jäävää rakoa alettiin ihannoimaan. Myöhemmin on kuitenkin paljastettu, että kyse reisivaon syntymisessä on enemmänkin naisten luiden rakenteissa kuin hoikkuudessa tai lihasten kiinteydessä.

Trendin laimennuttua sisäreisiin keskittyvä treeni on kuitenkin jäänyt monien mallikaunottarien repertuaariin. Tällä kerralla Victoria’s Secret -alusvaateketjun malleina työskentelevät Jasmine Tookes ja Josephine Skriver näyttävät uudella YouTube-videollaan tehokkaan treenin, jonka jokainen halukas voi suorittaa kotonaan ilman kuntosalin välineistöä.

Victoria’s Secret -alusvaateketjun enkeleiksi kutsutut mallit joutuvat treenaamaan paljon pitääkseen vartalostaan hyvää huolta. Mallit Jasmine Tookes ja Josephine Skriver ovat perustaneet yhteisen JOJA-yhteisön huomattuaan, että he nauttivat treenaamisesta eniten toistensa seurassa. JOJA-yhteisön Instagram-kanavalle ja YouTube-videoille naiset luovat hyvinvointiin, liikuntaan ja ruokaan liittyvää sisältöä.