Netflix maksoi miljoonia Daniel Craigin murhamysteerin jatkosta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Daniel Craigin tähdittämä Veitset esiin – kaikki ovat epäiltyjä, eli Knives Out, tuotti maailmanlaajuisesti yli 300 miljoonaa dollaria. Nyt Agatha Christielle kumartava ja perinteitä kunnoittava murhamysteeri on saamassa kaksi jatko-osaa.

Ensimmäisen Veitset esiin -elokuvan tuottanut Media Rights Capital -yhtiö on myynyt jatko-osan levitysoikeudet Netflixille. Variety-lehden mukaan suoratoistopalvelu maksoi elokuvan kahdesta jatko-osasta jopa 450 miljoonaa dollaria. Kyseessä kerrotaan olevan yksi rahakkaimmista elokuvasarjan oikeuksia koskevista sopimuksista koskaan.

Daniel Craig tulee palaamaan yksityisetsivä Benoit Blancin rooliin myös jatko-osissa. Ensimmäisen Veitset esiin -elokuvan sekä Star Wars: The Last Jedi -elokuvan ohjaaja-käsikirjoittaja Rian Johnson tulee puolestaan palaamaan ohjaajan penkille. Toistaiseksi tiedossa ei kuitenkaan ole, tullaanko esimerkiksi ensimmäisessä elokuvassa nähty Ana de Armas palaamaan jatko-osiin.