Sammakko valittiin vuoden pääsiäispupuksi

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Brittiläinen makeisyhtiö Cadbury valitsee vuosittain vuoden pääsiäispupun lukuisten ehdokkaiden joukosta. Tänä vuonna kilpailun voitti tavanomaista pienempi ja vihreämpi ehdokas.

Cadburyn vuoden pääsiäispupuksi kruunattiin korallisormisammakko Betty. Floridan Orlandossa asuva Betty on kunniatittelin saanut ensimmäinen sammokkeläin ja naaras. Kyseessä on myös pienin vuoden pääsiäispupuksi nimetty eläin.

Muun muassa Logan-koiran ja Waylan-nimisen alpakan voittanut Betty tulee tähdittämään Cadburyn tämänvuotista pääsiäismainosta ja saa 5 000 dollarin pääpalkinnon. Lisäksi Cadburry lahjoittaa 15 000 dollaria eläinten hyvinvointia edistävälle säätiölle. Viime vuonna kilpailun voitti kaksijalkainen walkerinpesukarhukoira Liutenant Dan.