Hilary Duff synnytti kolmannen lapsensa – kotona perheensä ympäröimänä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lizzie McGuire -sarjasta tuttu tähti Hilary Duff on viime aikoina tehnyt vähemmän töitä julkisuudessa ja keskittynyt enemmän omaan perheeseensä. Nyt nainen ilmoitti sosiaalisessa mediassa, että heidän perheensä kasvoi yhdellä kun hän synnytti kolmannen lapsensa.

Hilary Duff synnytti kolmannen lapsensa, joka on hänen ja Matthew Koman toinen yhteinen lapsi. Mae James Bair -nimen saanut tyttövauva saapui maailmaan 24. maaliskuuta. 33-vuotias tähti synnytti kotonaan, minkä ansiosta avioparin kaksi lasta pääsivät myös heti tapaamaan uuden tulokkaan synnytyksen jälkeen.

Hilary Duff esitteli hänen Instagram-kanavansa tarinassa, että hänen apunaan synnytyksessä oli viisi ammattitaitoista naista. Ensimmäisestä julkaisemastaan kuvasta päätellen tähti synnytti vauvan ammeessa, jonne myös yksi lapsista oli pulahtanut heti ihastelemaan uutta pikkusiskoaan.