Kylie Jenner paljasti rantakuntonsa – ei jättänyt arvailun varaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kosmetiikka-alalla jättiomaisuuden luonut realitytähti Kylie Jenner on totuttu näkemään kuvissa, joissa hän esittelee viimeisimpiä asukokonaisuuksiaan. Hän ei ole kuitenkaan unohtanut seuraajiaan, jotka haluavat nähdä millaisia asuja trendsetteri käyttää rannalla.

Nyt Kylie onkin esitellyt povekkaana ruskeita biksujaan, joissa ei ole kangasta ainakaan tuhlattu. Pienenpienet yläosat paljastavat enemmän kuin peittävät, mikä Jennerin suhteen ei ole mikään kovin suuri yllätys. Kuvasarjan yhteydessä Kylie toteaa, että edessä on joukko allaspäiviä.

Viime viikkoina Kylie on nähty useasti upeissa kuvissa, joissa hänellä on ollut yllään tavallista vähemmän vaatteita. Muutama päivä sitten Jenner poseerasi futuristisessa asussa.