Olutvaras kiinni 46 kertaa vuodessa – kaksi viimeisintä puolen tunnin sisään

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Hämeen poliisi kertoo lahtelaisesta miehestä, joka näpistelee tavakseen. Hän jäi äskettäin kiinni kaksi kertaa puolen tunnin sisään. Hän varasti molemmilla kerroilla lonkeroa Lahdessa sijaitsevista kaupoista.

– Long Drink -juomiin mieltynyt mies oli heti sunnuntaiaamuna kaupan avautuessa näpistyspuuhissa keskustan myymälässä. Hän oli ottanut hyllystä 6-packin lonkeroa reppuunsa ja poistunut myymälästä maksamatta tuotteita, Lahden poliisilaitokselta kerrotaan.

Puoli tuntia myöhemmin hän oli näpistelemässä Lahden Kiveriössä sijaitsevassa kaupassa. Tälläkin kertaa hän otti 6-packin lonkeroa ja pakkauksen leipäjuustoa. Hän poistui kaupasta maksamatta tuotteita. Poliisipartio tavoitti miehen kaupan läheisyydestä ja otti hänet kiinni. Hän on jäänyt kiinni yhteensä 46 kertaa anastusrikoksista vuoden sisällä.