Sharon Osbourne saanee potkut The Talk -ohjelmasta – vaatii kymmenien miljoonien korvauksia

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Sharon Osbourne on tähdittänyt vuosien ajan The Talk -keskusteluohjelmaa yhdessä neljän muun naispuolisen juontajan kanssa. Kun Osbourne päätti puolustaa julkisesti hänen juontajakollegaansa ja ystäväänsä Piers Morgania, The Talk -ohjelma laitettiin tauolle ja Osbournen käytös joutui tutkinnan kohteeksi.

Piers Morgan joutui taannoin eroamaan juontajan paikastaan kritisoituaan kovin sanoin Meghan Marklea. Sharon Osbourne päätti puolustaa ystäväänsä, minkä jälkeen katseet kääntyivätkin häneen. Nyt Sharon Osbourne on tutkinnan alla rasististen puheiden ja käytöksen vuoksi.

Sharon Osbourne tullaan Daily Mail -sivuston mukaan hyvin todennäköisesti erottamaan juontajan paikalta. Se ei kuitenkaan tule olemaan tuotantoyhtiölle halpaa. Osbourne on vaatimassa tuotannolta kymmenien miljoonien dollarien korvausta mikäli hänen sopimuksensa päätetään purkaa kesken sopimuskauden.