16 alastonta naista parvekkeella Dubaissa – puolen vuoden vankilatuomio uhkaa

Ohhoh! · Stara.fi

Sosiaalisessa mediassa alkoi maanantaina levitä videoita tapauksesta, jossa Dubaissa sijaitsevan pilvenpiirtäjän parvekkeella poseerasi joukko naisia täysin alastomana. Videoiden perusteella naisia oli parvekkeella kuusitoista ja yksi pukeissa ollut nainen kuvasi heitä samalla parvekkeella. Hän ei kuitenkaan ollut ainoa kuvaaja, sillä tilanne ikuistettiin myös naapuritalosta.

Lopulta videot levisivät myös viranomaisten tietoon, sillä Dubaissa alastomuus julkisilla paikoilla on tiukasti kiellettyä. Tapauksen naisista yksitoista on lehtitietojen mukaan pidätetty ja heitä odottaa suurien sakkojen lisäksi pahimmassa tapauksessa jopa puolentoista vuoden vankilatuomio. Nakuposeeraus tapahtui monille suomalaisillekin tutulla Marina-alueella. Joidenkin tietojen mukaan poseerauksen kyse olisi ollut englantilaisen aikuisviihdeyhtiön mainostempauksesta.

Länsimaisten turistien kannattaa olla Dubaissa erittäin tarkkana, sillä lukusia turisteja on joutunut jopa vankilaan esimerkiksi suutelemisesta julkisella paikalla. Kaksi vuotta sitten brittiäiti ja nelivuotias tytär viettivät kolme päivää vankilassa, koska äiti joi lentokoneessa ruoan kanssa lasillisen viiniä. Taannoin englantilainen pariskunta tuomittiin Dubaissa sharia-lain nojalla kuukaudeksi vankilaan, koska he suutelivat toisiaan ravintolassa. Norjalaisnainen tuomittiin vuonna 2013 vankilaan avioliiton ulkopuolisesta seksistä, koska hänet joukkoraiskattiin Dubaissa.