Demi Lovaton ex-kihlattu Max Ehrich tilittää: ”Olin pelkkä PR-temppu”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Laulaja Demi Lovato kihlautui taannoin näyttelijä Max Ehrichin kanssa. Tähden fanit lietsoivat sosiaalisessa mediassa huhua, jonka mukaan Max Ehrich tavoittelisi vain omaa etuaan suhteessa, eikä hänellä olisi ollut puhtaat jauhot pussissaan. Demi Lovato purki lopulta kihlauksen ja antoi fanien ymmärtää, että fanit olivat sittenkin oikeassa

Demi Lovato kertoi, että hän teki virheen Ehrichin kanssa. Mies oli naisen mukaan käyttänyt hänen nimeään röyhkeästi tähden selän takana yrittääkseen edetä urallaan. Lovaton mukaan Ehrich ei ollut tosissaan hänen kanssaan vaan janosi vain julkisuutta. Nyt Mex Ehrich on kuitenkin kertonut tapahtumista oman puolensa, joka eroaa hyvin paljon kaikesta mitä Demi Lovato on sanonut.

Max Ehrich on kertonut Daily Mail -sivuston mukaan melko katkerana, että hän oli Lovatolle pelkkä julkisuustemppu. Ehrich väittää, että hän sai kuulla erostaan ensimmäistä kertaa lehdistä. ”Tämä on ihan hullu juttu. Minua käytettiin hyväksi uuden erobiisin promootiota varten”, Ehrich kertoi ja uskoi olleensa vain pelkkä PR-temppu.