Koira rakastaa kylpemistä – nukahtaa joka kerta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Verkossa on nähty lukemattomia huvittavia tilanteita, joissa lemmikit pakoilevat pesuhetkiä kaikilla mahdollisilla keinoilla. Yleensä omistajat joutuvat ottamaan koiransa kiinni ja vetämään lemmikin väkisin kylpyhuoneeseen. Nyt videolla nähdään kuitenkin iloinen poikkeus.

Teksasissa kuvatulla videolla nähdään miten tyytyväinen eräs lemmikki on kylpyhetkellä. Koira makoilee kylvyssä ja nojaa päällään ammeen reunaan asetetun pyyhkeen päälle. Koira näyttää nautiskelevan tilanteessa täysillä ja taistelee unta vastaan silmäluomien painuessa väkisin kiinni.

Koiran omistajan mukaan videolla nähtävä suloisuus rakastaa kylpemistä ja rentoutuu joka kerta niin täydellisesti lämpimässä vedessä, että koira nukahtaa. Tälläisiä kylpyhetkiä on varmasti ilo tarjota omalle lemmikille, joka tuntuu tietävän mikä sille itselleen on parhaaksi.