Martina Bigin projekti etenee – aikoo muuttua Jessica Rabbitiksi

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Hän oli tavallinen saksalainen lentoemäntä, kunnes päätti aloittaa rintojensa suurentamisen. Nyt hän on koko maailman tuntema Martina Big, joka on vaihtanut vuosien aikana jopa etnistä rotuaan keinotekoisesti. Naisen seuraava projekti on muuttua sarjakuvasankariksi.

Martina Big havittelee sarjakuvahahmo Jessica Rabbitin ulkonäköä. Hän on aloittanut hankkeen jo hiustyyliään muuttamalla. Löysimme myös alkuvuodesta nettiin julkaistun videon, jolla saadaan esimakua tulevasta.

Martina Big on tullut tunnetuksi järjettömän kokoisista rinnoistaan ja ihoa tummentavista pistoksista. Hän on seurustellut vuosikausien ajan Michael-miehensä kanssa ja pari avioitui hiljattain Havaijilla.

https://www.facebook.com/photo/?fbid=250550096636642&set=a.192089475816038