Mies uhkasi murhata Kendall Jennerin – sai lähestymiskiellon

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kardashianit-tähti Kendall Jenner on joutunut tappouhkauksen kohteeksi. Los Angelesiin Yhdysvaltojen halki matkustaneen miehen on paljastettu suunnitelleen realitytähden murhaa.

Oikeuden pöytäkirjoissa Kendall Jenner kertoo poliisietsivän paljastaneen hänelle 24-vuotiaan Malik Bowker aikoneen hankkia ampuma-aseen laittomin keinoin. Bowkerin suunnitelmissa olisi ollut käyttää kyseistä asetta ampuakseen Jennerin ja sen jälkeen itsensä. Realitytähden mukaan hän ei ole koskaan tavannut Bowkeria, mutta tappouhkaus aiheutti hänelle henkistä kärsimystä ja ahdistusta.

TMZ-sivuston mukaan Malik Bowker on parhaillaan väliaikaisessa psykiatrisessa hoidossa, josta hän saattaa vapautua lähiaikoina. Oikeuden tuomari on sittemmin langettanut miehelle lähestymieskiellon Kendall Jennerin pyynnöstä. Sen myötä Bowkerin täytyy pysytellä vähintään 90 metrin päässä Jenneristä.