Nerokas niksi! Tiesitkö mitä yhteistä on hammaslangalla ja juustolla?

Lifestyle Ruoka · Terhi Piiroinen

Kerroimme aiemmin, että vuoden 2021 ruokatrendinä on erilaiset napostelulautaset ja tapastarjottimet. Ideana on, että kaikki on aseteltu yhdelle alustalle valmiiksi, jotta syöminen olisi mahdollisimman helppoa.

Valmisteluvaihe saattaa kuitenkin viedä aikaa, kun kaikki tarjottavat on viipaloitava ja pilkottava sopiviksi suupaloiksi. Pehmeiden juustojen pilkkominen on kertakaikkisen raivostuttavaa, mutta nyt siihen löytyy oiva apu suuhygieniaosastolta: hammaslanka!

Hammaslangat ovat vahvoja, eivätkä katkea helposti. Kaapissa kannattaa aina olla hammaslankaa, jossa ei ole mintun tai muun raikastajan makua. Sitä voi käyttää monipuolisesti, mutta etenkin pehmeiden elintarvikkeiden, kuten kakkujen ja juustojen pilkkomiseen.

View post on imgur.com