Suosikkisarjojen tähti Jessica Walter on kuollut 80-vuotiaana

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Vuosikymmeniä kestäneen uran Hollywoodissa tehnyt näyttelijä Jessica Walter on kuollut. Viime vuosina muun muassa Arrested Development, eli Sukuvika -komediasarjassa näytellyt tähti oli menehtyessään 80-vuotias.

Jessica Walterin kuolinsyy ei ole toistaiseksi tiedossa. Deadline-sivuston mukaan hän kuoli nukkuessaan 24. maaliskuuta. Tähden tyttären, Brooke Bowmanin mukaan Walterin suurin nautinto oli tuoda iloa muille ihmisille tarinankerronnan muodossa niin ruuduissa kuin niiden ulkopuolellakin.

Jessica Walter teki uraa Hollywoodissa jo 1960-luvulta saakka. Hänet muistetaan muun muassa keskeisistä rooleista Arrested Development -komediasarjassa ja Archer-animaatiosarjassa, jotka ovat kumpikin nähtävissä Netflixissä. Hän näytteli myös muun muassa televisiosarjoissa Lemmenlaiva, Hyvässä uskossa ja 90210 sekä Clint Eastwoodin rinnalla vuoden 1971 klassikkotrillerissä Yön painajainen.