Jennifer Lopez loisti kansikuvatyttönä – esitteli vartaloaan uimapuvussa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Latinotähti Jennifer Lopez on yksi niistä upeista julkkiskaunottarista, joka ei tunnu ikääntyvän lainkaan. Tämän ovat huomanneet myös englantilaiset naiset, jotka äänestivät tuoreessa kyselyssä Lopezin kaikista upeimmaksi yli 40-vuotiaaksi naistähdeksi.

Jennifer Lopez pääsi loistamaan nyt InStyle-lehden toukokuun numeron kansikuvatyttönä. Tähti julkaisi sosiaalisessa mediassa upeita otoksia lehteä varten tehdyistä kuvauksista, joiden aikana 51-vuotias laulaja puettiin useampaan eri vaatekertaan Florida Keysin kauniissa rantamaisemissa.

Iso-Britanniassa tehdyn kyselyn mukaan naiset toivoisivat näyttävänsä yli 40-vuotiaina yhtä hyviltä kuin 51-vuotias Jennifer Lopez. Äänestyksessä oli mukana Lopezin lisäksi myös 52-vuotias Jennifer Aniston, 40-vuotias Kim Kardashian sekä 46-vuotias Victoria Beckham. Uudet InStyle-lehden kuvat osoittavat upeasti sen, että Lopez todella näyttää ikinuorelta niin kasvoiltaan kuin vartaloltaankin.