Sara Sieppi upeassa kuvassa sohvalla – vietti pääsiäisen löhöillen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Missikaunottarena tunnettu Sara Sieppi rakastaa matkustelua. Tämän vuoden aikana se on kuitenkin ollut mahdotonta valloillaan olevan koronaepidempian vuoksi. Sen tähden nainen onkin julkaissut viime aikoina sosiaalisessa mediassaan enemmän kotonaan napattuja asu- ja sisustuskuvia.

Sara Sieppi julkaisi nyt Instagram-kanavallaan näyttävän kuvan, jossa nainen istuskeli sohvalla pieni valkoinen toppi yllään.

– Kiitos pääsiäissohva 2021. Tunnuit pidemmältä kuin kesäloma, tarjosit enemmän suklaata kuin joulukuu ja viinistä, no siit ei sit puhutakaan mitään, Sieppi vitsailee kuvatekstissään.

29-vuotias Sara Sieppi aikoo nyt muutaman kuukauden ajan keskittyä sanojensa mukaan täysin sosiaalisen median tekemiseen, kahvakuulatreeneihin ja sellerin syömiseen. Nainen odottaa jo mietteliäänä myös sitä miltä 30 vuoden täyttäminen kesäkuussa tuntuu kun hänellä on syntymäpäivä.