Suomalaispeli Finnish Army Simulator simuloi armeija-arkea – ennakkomyynnissä nyt

Digi Pelit Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Inttiaikojen perään ikävöivillä on pian mahdollisuus palata armeijan harmaisiin virtuaalisesti. Tuleva suomalaispeli Finnish Army Simulator lupaa nimittäin tarjota aidontuntuisen armeijakokemuksen tietokoneen ruudulla.

Finnish Army Simulatorin, eli Suomen armeija -simulaattorin on nimensä mukaisesti tarkoitus simuloida inttiä. Sen takaavat muun muassa herätykset, marssiminen, taisteluharjoitukset, sotkun hillomunkit ja tietenkin TJ:n laskeminen aamukamman piikeistä. Esimakua pelistä saadaan sen tuoreessa trailerissa.

Jeri Haapavuon kehittelemälle Finnish Army Simulatorille kerätään parhaillaan rahoitusta IndieGoGo-palvelussa. Sivustolta onnistuu myös pelin ennakkotilaaminen Steam-palvelusta alennettuun hintaan. Finnish Army Simulatorin alustava julkaisuajankohta on vuonna 2022.