Khloe Kardashian paljasti vartalonsa livenä – vastasi kohuun videolla

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realitytähti ja Good American -vaatemerkin luonut Khloe Kardashian on hyvin tarkka siitä millaisia kuvia hän itsestään julkaisee sosiaaliseen mediaan. Yleensä kuvat ovat hyvin editoituja ja antavat naisen vartalosta aina virheettömän kuvan. Sen vuoksi naiselle olikin suuri shokki, kun assistentin hänestä nappaama kuva lähti leviämään sosiaalisessa mediassa ilman tähden lupaa.

Instagramissa lähti leviämään valokuva, jossa Khloe Kardashian näyttää kauniilta ja luonnolliselta leopardikuvioiset bikinit yllään. Kuva ei ole kuitenkaan Kardashianin itsensä mielestä tarpeeksi hyvässä valossa otettu eikä se imarrellut hänen vartaloaan, minkä vuoksi tähti yritti saada kuvaa sosiaalisesta mediasta pois.

Kuva aiheutti etenkin Reddit-sivustolla paljon keskustelua siitä miksi tähti näkee niin paljon vaivaa kuviensa muokkaamiseen. Suuri osa palautteesta oli positiivista ja ylisti sitä miten luonnolliselta Khloe Kardashian kuvissa näyttää. Nainen ei kuitenkaan itse ollut siihen tyytyväinen, minkä vuoksi hän päätti esitellä vartaloaan nyt omassa Instagram-livessään.

Khloe Kardashian esitteli lyhyen Instagram-liven aikana omaa vartaloaan eri kuvakulmista ilman muokkausohjelmia ja filttereitä. Nainen kommentoi, että aiemmin hänestä levinnyt kuva oli kaunis, mutta hän on kuitenkin sen verran epävarma itsestään, että ei halua levittää kuvaa, jossa hän ei näytä mielestään parhaalta mahdolliselta.