Suora uutislähetys pieleen – koira varasti toimittajan mikrofonin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suorien lähetysten juonenkäänteitä ei voi aina arvata ennalta. Taannoin erään venäläisen televisiokanavan uutislähetyksessä todistettiin koomista tilannetta, jonka aiheutti ilkikurinen koira.

Säätiedottaja Nadezhda Serezhkina oli raportoimassa MIR 24 -kanavan suorassa uutislähetyksessä Moskovan kevätsäästä, kun hänet keskeytettiin yllättävällä tavalla. Jostain paikalle juossut kultainennoutaja varasti mikrofonin hänen kädestään. Serezhkina lähti juoksemaan koiran perään uutistenlukijan seuratessa tilannetta studiosta hämmentynyt ilme kasvoillaan.

Säätiedottaja sai lopulta mikrofoninsa takaisin, ja hänet nähtiin myöhemmin lähetyksessä rapsuttelemassa sen hetkeä aikaisemmin varastanutta koiraa. UPI-uutissivuston mukaan televisiokanavan on paljastettu palaavan ystävälliseksi ja leikkisäksi kuvaillun kultaisennoutajan pariin lähitulevaisuudessa.