Kuusikymppinen Karita Mattila porealtaassa – vastaa arvostelijoilleen napakasti

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Oopperalaulaja Karita Mattila on yksi maailman tunnetuimmista suomalaisista. Mattila täytti viime vuonna 60 vuotta, ja sopraano on vahvasti oman arvonsa tietävä nainen. Sinkkuelämästään Yhdysvaltojen Floridassa nauttiva diiva on nyt julkaissut ihastuttavan bikinikuvan.

– Mies kommentoi kuvaani: ”a bit of a saucy photo!” Minun tulkintani: siis missit ja mallit ja nuoret naiset saavat poseerata bikineissä, mutta minunlaiseni tavallisen ja ”epätäydellisen” näköinen iäkkäämpi nainen ei saa. H***ta p**ka. BLOKKASIN tyypin, Mattila kirjoittaa.

Hän on saanut kahdenlaista palautetta kommentista. Osa ylistää upean laulajan napakkaa vastausta ja toiset kummastelevat, miksi hän on loukkaantunut kommentista. Saucy tarkoittaa virtaviivaisesti suomennettuna seksikästä.

Karita Mattilan on määrä esiintyä kesällä Savonlinnan oopperajuhlissa Suuressa juhlagaalassa. Oopperajuhlien organisaation mukaan Karita Mattilan ura käynnistyi pian 40 vuotta sitten voitetuista Lappeenrannan ja Cardiffin laulukilpailuista, ja se jatkuu yhä jatkuu vahvana.

– Häikäisevyydessään tähti etsii vertaistaan – mutta Karita onkin ainoa laatuaan, konserttisivulla kuvaillaan osuvasti.