Talent Suomi huipentuu sunnuntaina – kuka voittaa 30 000 euroa?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Talent Suomen uusi tuotantokausi huipentuu sunnuntaina finaaliin MTV3-kanavalla. Finaalissa nähdään yhdeksän esitystä, jotka kilpailevat 30.000 euron pääpalkinnosta. Jaksossa nähdään laulua, musiikkia, tanssia, sirkusta ja erikoisia urheilulajeja.

Suorassa lähetyksessä kisaamassa ovat Julius Rantala, Tinze Twerkers, Freestyle Street Athletes, Kangoo Power Team, TR Urban Crew Kids, Unathletic Monkeys, Yhden Joukon Yhtye, Aleksandre Goncharov Dias ja Sirkus Bravuuri. Tänä vuonna kilpailussa on monta tanssiryhmää, joista jokainen edustaa omanlaistaan genreä.

– Olen ylpeä siitä, että meillä on niin monta mahtavaa talenttia Suomessa! Odotan innolla finaalia, joka tulee olemaan monipuolinen, vauhdikas ja todella viihdyttävä, tuomaristossa istuva Krista Siegfrids riemuitsee.