Minttu Räikkönen nauttii Sveitsin lumisista rinteistä – nainen hiihtää upeissa maisemissa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Suomalainen Formula 1 -tähti Kimi Räikkönen ja hänen vaimonsa Minttu Räikkönen sekä perheen lapset, kuusivuotias Robin ja kolmevuotias Rianna, asuvat tällä hetkellä Sveitsissä. Nainen onkin julkaissut viime aikoina upeita kuvia, joissa hän nauttii keväisistä hangista Sveitsin upeissa maisemissa.

Minttu Räikkönen julkaisi hänen Instagram-seuraajilleen upean kuvan, jossa nainen nähdään hiihtämässä vaalea vartalonmyötäinen hiihtoasu yllään. ”Täällä on yksinkertaisesti häikäisevän kaunista”, nainen toteaa kuvatekstissään poseeratessaan upean vuoren edessä hiihtoladulla.

Aiemmin perheenäiti julkaisi myös laskettelurinteessä otetun kuvan Robinin ja Riannan kanssa. Koko perhe näyttää nauttivan laskettelemisesta ja jo perheen nuorin kolmevuotias tyttökin nähdään omien laskettelusuksien päällä asianmukaiset varusteet yllään isoveljen ja äidin kanssa.