Demi Lovato avautui erostaan kameroille: ”Olen liian homoseksuaalinen”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Laulaja Demi Lovato kihlautui viime vuoden heinäkuussa näyttelijä Max Ehrichin kanssa. Kihlaus oli kuitenkin ohi jo parin kuukauden päästä kun pariskunta erosi vain paria kuukautta myöhemmin rakkaastaan. Nyt Lovato nähdään omassa Dancing with the Devil -dokumentissaan, jonka neljännessä jaksossa nainen on avautunut suhteestaan.

Eroon liittyen kiersi paljon erilaisia huhuja ja niin Demi Lovato kun Max Ehrichkin vaikuttivat hyvin loukkaantuneilta toisilleen. Lovaton mukaan kyse oli lopulta siitä, että hän oli viettänyt kahdestaan karanteenia Ehrichin kanssa, mutta ei tuntenut miestä talon ulkopuolella. Miehen todellinen persoona oli yllättänyt naisen negatiivisesti, minkä vuoksi hän halusi lopulta erota.

Dokumentissa Demi Lovato suree eroa ja itkee kameroille vuolaasti, koska hän ikävöi sitä kumppania, jonka kanssa hän oli aloittanut karanteenin. Hän pohtii kuitenkin myöhemmin, että ero oli kummankin parhaaksi. Hän itse kokee olevansa tällä hetkellä liian homoseksuaalinen mennäkseen naimisiin miehen kanssa.