Kuorma-auton kuljettaja teki lopun takaa-ajosta – pysäytti murhasta epäillyn pakomatkan

Autot Ohhoh! · Tim Isokivi

Murhasta epäillyn pakomatka sai taannoin päätöksen hurjalla tavalla. Hänen matkansa pysähtyi takaa-ajoa sivusta seuranneen kuorma-auton kuljettajan ansiosta Yhdysvaltojen Kaliforniassa.

Välikohtaus sai alkunsa San Diegon poliisien yritettyä pidättää murhasta epäiltyä tiistaina. Epäilty pakeni virkavaltaa avolava-autollaan, saavuttaen paikoitellen 145 kilometrin tuntivauhdin. Takaa-ajo jatkui kahden tunnin ajan San Diegosta Los Angelesiin.

Lopulta kuorma-autoa ajanut Ahmed Shabaan huomasi ajojahdin etenevän hänen suunnalleen, ja päätti ajaa ajoneuvonsa suoraan epäillyn tielle. Epäilty törmäsi ajoneuvollaan kuorma-autoon, ja poliisi pidätti hänet. Shabaan kertoo Inside Edition -sivustolle pysäyttäneensä epäillyn matkan tarkoituksella, joskin hän oli kuvitellut tämän jarruttavan kuorma-autonsa nähdessään siihen kolaroimisen sijaan.