Demi Rosen yllä vain kangaskaistale – ei riittänyt peittämään ylävartaloa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Brittiläinen malli ja seurapiiritähti Demi Rose nähdään usein todella seksikkäissä kuvissa, joita nainen itse jakaa sosiaalisessa mediassa. Tällä kerralla nainen esitteli rohkeassa kuvassa myös uutta hiustyyliään, joka on totuttua vaaleampi.

Demi Rose julkaisi Instagram-kanavallaan hänen 16,2 miljoonan seuraajansa silmien iloksi seksikkään kuvan, jossa hän oli pukeutuneena hyvin paljastavaan beigen väriseen kietaisuhameeseen. Hameen iso halkio paljasti naisen jalat, minkä lisäksi tähti ei ollut jaksanut pukea ylleen lainkaan yläosaa.

Kuvassa 25-vuotiaalla Demi Rosella nähdään myös totuttua vaaleammat pitkät hiukset. Hiustyyli poikkeaa entisestä siinäkin mielessä, että tähdellä nähdään pitkästä aikaa etuhiukset. Kuvasta ei käy vielä ilmi, onko kyseessä laadukas peruukki vai onko nainen oikeasti vaalentanut kesää kohti omia hiuksiaan.