Kelly Osbourne haluaa näyttelijäksi: ”Unelmani käyvät viimein toteen”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Ozzy ja Sharon Osbournen nuorin tytär Kelly Osbourne on viettänyt viime vuosina hiljaiseloa julkisuudesta. Nainen on keskittynyt enemmän terveellisiin elämäntapoihin, joiden ansiosta tähti onkin onnistunut pudottamaan huomattavasti painoa.

Nyt 36-vuotias Kelly Osbourne on paljastanut, että hänen unelmansa on päästä tekemään töitä näyttelijäksi. Nainen on Daily Mail -sivuston mukaan alkanut käymään päivittäin tunneilla, jossa hänelle opetetaan näyttelemistä. Naisen tavoitteena on saada itselleen uusi ura valkokankaalla.

Kelly Osbourne on koronavuoden ajan viettänyt kuukausia omissa oloissaan kirjoitellen ideoitaan muistiin. Hän on sanojensa mukaan onnistunut myymään eri kanaville jo neljä ohjelmaideaa, joista nainen on hyvin innoissaan.