Luontoliven sääksikamera avattiin jälleen – tässä viime vuoden parhaat palat

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

WWF:n reaaliaikaisesti nettiin kuvaavat luontokamerat ovat suomalaisten suosikkivideopalveluita. Luontoliven sääksikamera tarjoili viime vuonna iloisen perhetapahtuman, kun kameran pariskunta sai kolme tervettä poikasta. Heidän kasvutarinaansa seurattiin koko kesän ajan.

– Sääksiparia odotellaan nyt saapuvaksi pesälle parin viikon sisällä. Tässä vielä odottelun vauhdittamiseksi viime vuoden parhaat hetket, WWF Suomi kirjoittaa Facebookissa.

Luontoliven sääkset asuvat Saimaalla. Olemme seuranneet sääksien muuttomatkaa Afrikasta kohti koto-Suomea Sääksisäätiön sosiaalisessa mediassa. Useimmat GPS-paikantimella varustetuista linnuista on matkannut jo onnistuneesti Euroopan puolelle.