Rengasvarkaat jäivät kiinni Espoossa – pakettiauto ääriään myöden täynnä

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Eräs tarkkasilmäinen kansalainen huomasi, että hämärähemmot lastasivat renkaita pakettiautoon rengasliikkeen pihassa Espoon Kuitinmäessä yöllä 7. huhtikuuta. Hän ilmoitti asiasta poliisille.

Poliisi tavoitti paikalta poistuneen pakettiauton Länsiväylältä. Pysäytyksen yhteydessä partio totesi auton takaosan olevan kattoa myöten täynnä autonrenkaita. Autossa oli kuljettajan lisäksi kaksi matkustajaa.

– Kuljettajaa epäillään varkaudesta, rattijuopumuksesta, huumausaineen käyttörikoksesta sekä kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta. Kahta muuta henkilöä epäillään varkaudesta. Kaikki epäillyt otettiin kiinni, ja heidät tuotiin Espoon poliisivankilaan. Poliisi kiittää hätäkeskukseen havainnostaan soittanutta sivullista ilmoittajaa, jonka avulla poliisi tavoitti epäillyt tekijät nopeasti, Länsi-Uudenmaan poliisi kertoo.