Eveliina Uosukainen uima-altaassa – kurvikas kaunotar Espanjassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaisille taannoin Temptation Island -ohjelmasta aikoinaan tunnetuksi tullut julkkispari Bile-Dani ja Eveliina Uosukainen kihlautuivat päästyään kuvausmatkalta yhdessä takaisin Suomeen. Espanjassa asuvan julkkisparin elämää saadaan seurata nykyisin lähinnä sosiaalisessa mediassa, kun Bile-Danin musiikkiura ei ole viime aikoina ollut kovin aktiivinen.

Tällä kertaa Eveliina on poseerannut upeissa kesäisissä tunnelmissa uima-altaalla yhdessä ystävänsä kanssa. Otoksen yhteydessä hän julistaa rantakauden alkaneeksi, eikä sitä varmasti kuvan perusteella tarvitse epäillä. Moni suomalainen kaipaa parhaillaan juuri kuvan maisemia ja rentoa oleilua uimisen, hyvän seuran ja hyvän juoman parissa.

Pari vuotta sitten Eveliina kritisoi somen aikaansaamia ulkonäköpaineita.

– Nyky somemaailma luo paljon ulkonäköpaineita, kun Instagram on täynnä bikinimallien kuvia ja siloteltuja ihoja. Oikeasti vika ei ole edes sinussa, vaan niissä ihanteissa mitä meille luodaan. Sen vuoksi saatetaan pitää jopa normaalia painoa ja jokaiselta tietyssä asennossa löytyviä vatsamakkaroita lihavuutena, Eveliina kirjoitti taannoin.