Jymy-yllätys! Princeltä julkaistaan ennenkuulematon albumi

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Vuonna 2016 kuollut Prince tunnettiin erittäin tuotteliaana artistina, ja hän jättikin jälkeensä valtavan määrän julkaisematonta materiaalia. Laulaja-lauluntekijän faneille tarjoillaan tänä vuonna hänen ennenkuulematonta musiikkiaan Welcome 2 America -albumin muodossa.

Prince nauhoitti Welcome 2 America -albumin kappaleet ennen samannimistä kiertuettaan, joka järjestettiin vuonna 2010. Albumi julkaistaan 30. heinäkuuta 2021 Princen perikunnan ja Sony Legacy Recordings -yhtiön toimesta. Esimakua postuumista levystä saadaan sen juuri julkaistussa nimikkokappaleessa, jossa Prince ruotii muun muassa Googlea, Applea ja julkkiskulttuuria.

57-vuotiaana menehtyneen Princen kuoleman jälkeen julkaistava materiaali tulee tuskin loppumaan tähden perikunnalta ja levy-yhtiöltä aivan hetkeen. Muusikko nimittäin jätti Minneapolisissa sijaitsevan Paisley Park -kotistudionsa holviin arviolta jopa 8 000 kappaleen edestä julkaisematonta musiikkia.