Kim Kardashian suloisissa yhteiskuvissa tyttärensä kanssa – kaksikko pukeutui samanlaisiin asuihin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realitytähti ja kovan luokan bisnesnainen Kim Kardashian sai juuri uuden tittelin, kun hänet julistettiin virallisesti myös miljardööriksi. Suuri osa tähden luomista yrityksistä liittyy hyvin vahvasti naisen omaan brändiin, jossa yhdistyvät tähden ulkonäkö, vartalo, tyyli ja kauneus.

Kim Kardashian on vuoden alussa käynyt upeilla rantalomilla muun muassa Meksikossa ja yksityisellä saarella, jossa hän järjesti omat 40-vuotisjuhlansa. Nainen julkaisee edelleen tiuhaan tahtiin upeita kuvia lomalta, jonka aikana nainen vietti suurimman osan ajastaan bikineissä. Nyt tähti julkaisi suloisia yhteiskuvia, joissa hän poseeraa tyttärensä Chicagon kanssa.

Kim Kardashian on pukeutunut tyttärensä kanssa lähes samanlaisiin uima-asuihin. Chicagolla nähdään mustat shortsit ja toppi, kun taas äidin shortsit ja musta yläosa kiinnittyvät toisiinsa asun sivuilla olevilla koristesoljilla.

Kim Kardashian on vuodenvaihteen jälkeen ollut median valokeilassa lähinnä sen vuoksi, että hänen avioliittonsa räppäri Kanye Westin kanssa on päättymässä. 40-vuotias Kim Kardashian on hakenut eroa miehestään, mutta ei ole halunnut vielä toistaiseksi kommentoida suurta uutista lehdistölle.