Nina Agdal järjesti someseuraajilleen todellista herkkua

Viihdeuutiset · Stara.fi

Sports Illustrated -malli Nina Agdal esitteli taannoin sosiaalisessa mediassa hyvää kuntoaan juoksemalla puolimaratonin juoksumatolla. Luonnonlapseksi itseään kuvaileva tähti on alkanut tekemään mallin töiden ohella uraa myös ravintoneuvojana ja kunto-ohjaajana.

Tällä kertaa Nina Agdal julkaisi sosiaalisessa mediassa itsestään upean videon, jossa hän esittelee vartaloaan paratiisirannalla vaaleanpunaisiin biksuihin verhoutuneena. Pääosaan nousevat poseerauksesta johtuen pakarat, mutta Agdal osoittaa jälleen kerran olevansa muutenkin supermalli-tittelinsä arvoinen.

Taannoin Nina julkaisi sosiaalisessa mediassa päivitykset, jotka kuvastivat sitä millaisena hän esiintyy siviilissä omille ystävilleen ja miltä hän haluaa näyttää sosiaalisessa mediassa 1,6 miljoonan seuraajansa silmissä.