Channing Tatum villitsi paidattomana – sixpack saa naiset sekaisin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijä ja tanssija Channing Tatum tunnetaan monista elokuvarooleista, joita varten miehen on tullut treenata vartalonsa huippukuntoon. Magic Mike -elokuvassa Tatum esiintyi miesstripparina, joka villitsi naisvaltaista yleisöä lihaksikkaalla ja öljytyllä vartalollaan sekä taitavilla tanssiliikkeillään.

Noin vuosi sitten mies aloitti jälleen kovan kuntokuurin, jonka tuloksia hän on viime aikoina esitellyt Instagram-kanavallaan. Puoli vuotta sitten 40-vuotias Channing Tatum esitteli peilin kautta vatsalihaksiaan ja kertoi, että seuraava 10 vuotta tulee olemaan hänen elämänsä parasta aikaa.

Nyt Channing Tatum on jälleen villinnyt seuraajiaan seksikkäällä kuvalla, jossa hänen saavuttama huippukuntonsa jälleen korostuu. Tatum on ottanut itsestään kuvan lasiseinän kautta ja kertoo juuri tehneensä kovan treenin. Vuodesta 2021 on tulossa tähden mukaan kaikkien aikojen paras vuosi.