Nick Cannon saa Abby De La Rosan kanssa perheenlisäystä – pariskunta odottaa kaksosia

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijä ja koomikko Nick Cannon on viime aikoina tehnyt uraa television puolella. Mies on juontanut monia ohjelmia, mutta joutui alkuvuodesta astumaan ainakin väliaikaisesti alas The Masked Singer -ohjelman juontajan paikalta tehtyään positiivisen koronatestin.

Nyt Nick Cannon ja hänen kumppaninsa Abby De La Rosa ovat ilmoittaneet odottavansa kaksosia. 30-vuotias nainen on julkaissut jo useita upeita raskausajan kuvia, mutta viimeisimpien yhteydessä nainen paljasti, että hänen vatsassaan kasvaa yhden lapsen sijaan kaksi lasta.

Kuvien yhteydessä nainen kertoi myös hänen ja 40-vuotiaan Nick Cannonin kaksosten olevan sukupuoleltaan poikia. Nick Cannonille kaksoset ovat viides ja kuudes lapsi. Cannonilla on entuudestaan ex-tyttöystävä Brittany Bellin kanssa kaksi lasta, neljän kuukauden ikäinen tytär Powerful Queen ja kolmevuotias poika Golden. Miehellä on myös Mariah Careyn kanssa yhdeksänvuotiaat kaksoset, Moroccan ja Monroe.