Bile-Dani lähti Selviytyjät-kuvauksiin – somessa alkoi tapahtua kummia

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerromme eilen miten seuraavan Selviytyjät-kauden kuvaukset alkavat pian Levin sijaan Karibialla. Kaudella ovat mukana julkkiksista muun muassa Susanna Penttilä, Daniel ”Bile-Dani” Lehtonen, Lauri Salovaara, Shirly Karvinen ja Helmer Pirinen.

Nyt selvisi, että kilpailijat ovat jo jättäneet Suomen ja matkalla viikkokausiksi Karibian haastavaan ympäristöön, jossa heitä odottavat palmupuut, kimmeltävä meri ja trooppisen saaren rajut sääilmiöt sekä vaaralliset eläimet.

Heti lähdön jälkeen Bile-Danin somessa alkoi tapahtua kummia, sillä hänen kumppaninsa Eveliina Uosukainen otti sen haltuunsa ja alkoi pohtia jäyniä. Aika näyttää mitä miehen sosiaalisen median tileillä tulee tapahtumaan, mutta ainakin ne kannattaa ottaa nyt seurantaan.

– Selviytyjissä mukana ollaan ja matkalla kohti Karibiaa! Sillä välin tällä tilillä puikoissa ja päivittelemässä on meitsi @roosaeveliinaa. Katotaan, mitä keksitään Danin päänmenoks, Eveliina kirjoitti Bile-Danin Instagramissa.