Marika Fingerroos julkaisi todellisen herutuksen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Lähes pari vuosikymmentä sitten kotimaisiin pintajulkkiksiin lukeutunut Marika Fingerroos elää nykyisin poissa julkisuuden valokeilasta ja keskittyy perhe-elämään. Sosiaalisessa mediassa hän julkaisee kuitenkin edelleen kuviaan ja videoitaan, jotka saavat usein varsinkin hänen miespuoliset seuraajansa innostumaan.

Tällä kertaa Fingerroos on julkaissut sosiaalisessa mediassa itsestään poseerauksen, jossa hänet nähdään keikistelemässä kameran edessä niukoissa muistissa biksuissa. Vääjäämättä kuvassa nousee pääosaan kohukaunottaren muhkea povi. Kuvansa yhteydessä Marika toivottaa seuraajilleen huomenta.

Kohukaunottaren vuodet jo taakseen jättänyt Marika Fingerroos, nykyinen Marika Tupila, nousi aikoinaan julkisuuteen salasuhteellaan kyläkauppias Vesa Keskiseen. Kohujulkkis levytti vuoden 2005 kesällä Salarakkaat-nimellä albumillisen discopoppia. Duon toinen osapuoli oli salarakas-kollega Martina Aitolehti.