Miss Universum Olivia Culpo rannalla – täydellisen vartalon kruunaa tärkeä yksityiskohta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Olivia Culpo nousi kuuluisuuteen vuonna 2012, jolloin hänet kruunattiin Miss Universumiksi. Missitittelinsä saamisen jälkeen uraa mallina tehnyt Culpo tunnetaan myös sometähtenä, ja hän jakaakin ahkeraan tahtiin kuviaan Instagramissa.

Tällä kertaa missikaunotar on poseerannut rannalla vihreissä biksuissa ja kaiken muun upeuden lisäksi todennut osuvasti, että hymy kuuluu naisen pukeutumiseen. Se onkin tärkeä yksiyiskohta myös Olivian valitsemassa asussa.

28-vuotias Olivia Culpo matkusti Meksikoon yhdessä poikaystävänsä, NFL-tähti Christian McCaffreyn kanssa. Tähti jakoi Instagramissa myös kuvan, jossa hänet nähdään läheisissä tunnelmissa poikaystävän kanssa. Pariskunnan lisäksi matkalle osallistuivat heidän ystävänsä, entinen NFL-pelaaja Tyler Gaffney ja hänen vaimonsa Kristen Louelle.