Vuoden 1996 opiskelijamurha ratkeamassa – poliisi on pidättänyt kaksi henkilöä

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Pian 25 vuotta kadoksissa olleen kalifornialaisopiskelija Kristin Smartin katomismysteeri on ratkeamassa. Poliisi on pidättänyt vuosia epäiltynä olleen Paul Floresin. Mies on viimeinen, joka näki Kristin Smartin elossa.

Smart oli vasta 19-vuotias. Hän opiskeli kalifornialaisessa korkeakoulussa ja vietti opiskelijabileitä kampuksella. Juhlien jälkeen hän oli lähtenyt kohti asuntolaansa yhdessä opiskelijatoveri Floresin kanssa. Sen jälkeen saksalaissyntyistä tyttöä ei enää nähty, eikä hänen ruumistaan ole löytynyt vielä tänäkään päivänä.

Poliisi pidätti Floresin tiistaina Los Angelesin lähiöstä. Samalla pidätettiin Floresin isä, jota epäillään avunannosta. Isä on nyt 80-vuotias. San Luis Obispon piirikunnan rikostutkijat tekivät kotietsinnän Floresin isän kotiin maaliskuussa. Pidätettynä oleva Paul Flores väittää, että hän lähti Kristin Smartin kanssa eri suuntiin juhlien jälkeen.

Poliisi