Zoë Kravitz ja näyttelijä Karl Glusman erosivat – liitto kesti alle kaksi vuotta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Hollywood-tähti Zoë Kravitz on eronnut aviomiehestään, näyttelijä Karl Glusmanista. Tähden kerrotaan hakeneen avioeroa jo joulukuussa alle kaksi vuotta kestäneen liiton päätteeksi. He ehtivät olla naimisissa puolitoista vuotta.

Uutisen avioerosta on vahvistanut 32-vuotiaan Zoë Kravitzin edustaja People-lehdelle. Kravitz ja Karl Glusman yhdistettiin toisiinsa ensi kertaa lokakuussa 2016. Pari meni naimisiin kesäkuussa 2019 näyttelijättären isän, Lenny Kravitzin Pariisissa sijaitsevassa talossa.

Zoë Kravitz on tullut tunnetuksi muun muassa elokuvista X-Men: First Class, Mad Max: Fury Road sekä Ihmeotukset ja niiden olinpaikat. Hän tulee myös näyttelemään Kissanaista ensi vuonna ilmestyvässä The Batman -elokuvassa. Karl Glusman tunnetaan puolestaan Devs-sarjasta ja elokuvista, kuten The Neon Demon, Yön eläimet ja Wounds.