Diili-kilpailija Inka Isotalo uudesta jaksosta: ”Kontaktien kanssa ei kukaan synny”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Huippusuositussa Diili-ohjelmassa etsitään tällä kerralla Jaajo Linnonmaalle työntekijää. 14 bisnesosaajaa kilpailee pitkässä realityohjelman muottiin tehdyssä työhaastattelussa siitä, kuka pääsee Jaajon start up -imperiumin kehitysjohtajaksi.

Kilpailu on edennyt siihen pisteeseen saakka, että jäljellä on enää neljä kilpailijaa, joista yksi ennakkosuosikeista on Inka Isotalo. Viimeisimmässä tehtävässä Inka Isotalo toimi projektijohtajana ja käytti runsaasti omia ystäviään ja rikkaita kontaktejaan hyödykseen saattaessaan oman joukkueensa voittoon.

Isotalon kilpailutyyli on aiheuttanut jonkin verran keskustelua, koska rikkaille ystäville myyminen hyväntekeväisyys- ja kirpputoritehtävässä antoi heille heti auttamatta etulyöntiaseman, jota muiden oli vaikeaa kiriä nappikaupalla kiinni. Isotalo onnistui myymään tehtävän aikana Minna Parikan kengät ystävälleen 1.100 eurolla, nahkalaukun 300 eurolla, kahdet farkut 500 eurolla sekä Rähinän tuotepaketin tuhannella eurolla.

– Ennakkoajatuksena katsojille: Kavereiden ja kontaktien kanssa ei kukaan synny, ne pitä ensin tehdä. Ja ikävää tyyppiä ei auta kukaan, Inka Isotalo kommentoi jakson tapantumia.