Hilary Duff julkaisi huvittavan videon: ”Se hetki kun tajuat, että kolme lasta on paljon”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lizzie McGuire -sarjasta tuttu tähti Hilary Duff on viime aikoina tehnyt vähemmän töitä julkisuudessa ja keskittynyt enemmän omaan perheeseensä. Hilary Duffin ja Matthew Koman perhe kasvoi maaliskuun lopulla yhdellä kun tähti synnytti kolmannen lapsensa.

Maaliskuun 24. päivä syntynyt tyttö Mae James Bair on pariskunnan toinen yhteinen lapsi. Heillä on myös kaksivuotias tytär Banks Violet, jonka lisäksi Hilary Duffilla on hänen ex-miehensä Mike Comrien kanssa yhdeksänvuotias poika Luca Cruz. Nyt Hilary Duff julkaisi huvittavan videon, jossa hän kertoo viimein ymmärtäneensä, että kolme lasta on paljon.

Hilary Duff julkaisi hänen Instagram-kanavallaan hauskan videon, jossa nähdään miten vauhdikkaat leikit Lucalla ja Banksilla on yhdessä. Leikin päätteeksi tytär kaatuu näyttävästi, mutta perheenäidin mukaan lapseen ei sattunut vaan hän oli kunnossa ja nauroi leikin päätteeksi.