Kelly Rowland laulaa vauvalleen suloisella videolla – tulokas pitänyt naisen kiireisenä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kelly Rowland nousi kuuluisuuteen Destiny’s Child -yhtyeen riveistä. Tähti vietti vuosien ajan hiljaisuutta perheen perustamisen myötä, mutta teki taannoin paluun julkisuuteen oman sooloprojektin parissa. Nyt Rowland keskittyy perheeseensä saatuaan tammikuun lopulla toisen lapsensa.

Kelly Rowland sai miehensä Tim Weatherspoonin kanssa 21. tammikuuta toisen lapsensa, jolle he antoivat nimeksi Noah Jon Weatherspoon. Nyt Rowland julkaisi Instagram-kanavallaan suloisen videon, jossa hän laulaa pikkuiselle lastenlaulua. Rowland pyytää seuraajiltaan anteeksi sitä, että hän on ollut poissa sosiaalisesta mediasta, mutta vauva on vienyt nyt naiselta kaiken huomion.

Kelly Rowland on tuntenut olonsa synnytyksen jälkeen loistavaksi ja hyvin energiseksi. Viikko sitten nainen esitteli Fabletics-merkkisiä treenivaatteita yllään videolla, jossa fanit pääsivät näkemään miten upeassa kunnossa tähti on vain muutama kuukausi synnytyksen jälkeen.

https://www.instagram.com/p/CNpraRHAfIm/

https://www.instagram.com/p/CNJN7v9gfXq/