Koirille suunnatulle oluelle haetaan koemaistajaa – tarjolla 20 000 dollarin palkkio

Ruoka Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdellä onnekkaalla koiralla on mahdollisuus päästä maistelemaan olutta turvallisesti ja tienata samalla omistajalleen sievoisen summan rahaa. Yhdysvaltalainen Anheuser-Busch -panimoyhtiö etsii nimittäin koemaistajaa koirille suunnatulle oluelleen.

Busch lanseerasi viime vuonna alkoholittoman Dog Brew -oluen, jonka ensimmäienn erä myytiin loppuun vuorokaudessa. Nyt yhtiö suunnittelee laajentavansa koirien oluiden valikoimaa, ja etsii riveihinsä koemaistajana ja Dog Brew -oluen edustajana työskentelevää koiraa. Yhtiön mukaan kyse ei ole vitsistä, vaan koemaistajalla on tärkeä virka laaduntarkkailun kannalta.

Chief Tasting Officer -virkaan hakevilta odotetaan tietenkin hyvää maku- ja hajuaistia. 20 000 dollarin palkkion ohella työsuhde-etuihin lukeutuvat muun muassa lemmikkieläinvakuutus ja tietenkin ilmainen Busch Dog Brew. Yhdysvaltalaiset lemmikinomistajat voivat tarjota koiraansa virkaan jakamalla lemmikistä kuvan #BuschCTOcontest-tunnisteella ja kertoen, miksi juuri kyseinen eläin olisi sopiva koemaistaja.