Turistit rikkoivat koronarajoituksia – rangaistus kuin Simpsonit-sarjasta

Matkailu Ohhoh! · Tim Isokivi

Joukko koronarajoituksia rikkoneita turisteja on saanut Intiassa peruskouluista tutun rangaistuksen. Heidän täytyi kirjoittaa satoja kertoja peräkkäin olevansa pahoillaan teostaan.

Kymmenen ulkomaalaista turistia oli nähty kävelemässä lauantaiaamuna Intian Riskikeshissä Ganga-joen rannalla. He rikkoivat näin ollen kaupungin ulkona liikkumisen muuten kuin välttämättömissä merkeissä kieltävää sulkutilaa. Turistit olivat kotoisin Yhdysvalloista, Meksikosta, Itävallasta, Ukrainasta ja Israelista.

Koronarajoitusten rikkojat saivat jokseenkin epätavallisen rangaistuksen. Heidän täytyi kirjoittaa anteeksi 500 kertaa paperille. Times of India -lehden mukaan viranomaiset suunnittelevat nostavansa myös toimet hotelleja vastaan turistien päästämisestä liikkumaan kaupungilla sulkutilasta huolimatta.