YouTube-tähti Mmiisas sai isoäidiltään nahkahousut – mummo teetti ne 80-luvulla

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

YouTubessa hyvin suosittu bloggaaja Mmiisas, eli Miisa Rotola-Pukkila, päästää videoidensa avulla ihmiset seuraamaan hänen elämäänsä hyvin läheltä. Naisen kanavalla on jo yli 380.000 tilaajaa, jotka palaavat katsomaan tähden uusimpia videoita viikottain.

Nyt Mmiisas esitteli hänen Instagram-kanavallaan uusia housujaan, jollaisia kenelläkään muulla ei voi olla. Naisella on kuvassa yllään upeat nahkahousut, jotka Mmiisas kertoo saaneensa hänen 86-vuotiaalta isoäidiltään lahjaksi.

Kuvien yhteydessä Mmiisas kertoo, että hänen isoäitinsä on teettänyt mittatilaustyönä kyseiset nahkahousut itselleen 80-luvulla Suomessa. Nainen onkin nyt erittäin tyytyväinen siitä, että hän saa olla näiden ainutlaatuisten housujen uusi omistaja 40 vuotta myöhemmin.